Диана Любенова и Мариана Векилска отсвириха Жени Марчева

Диана Любенова и Мариана Векилска отсвириха Жени Марчева
2 (40%) 1 vote

Триото на Жени Марчева, Диана Любенова и Мариана Векилска е на път да стане дует!

Трите грации от националния ефир през уикенда демонстрират перфектни отношения пред камерите. Но дали наистина са такива? Оказва се, че в основата на разрива между тях е Диана Любенова. Както знаем, наскоро тя се раздели с дългогодишния си мъж Лес Уелдън.

Подобна раздяла не е никак лесна за преживяване. Затова и актрисата и водеща е решила, че има спешна нужда от луксозна почивка, която да разсее черните мисли от главата й. А какъв по-добър вариант от ваканция с близка приятелка? В този случай това е Мариана Векилска. Двете с Диана Любенова този път изпревариха всички свои колеги от БТВ с лятната си отпуска.

Водещите рязко са се сближили напоследък и са игнорирали тотално колежката си Жени Марчева. Тя винаги е стояла някак по-строга и сериозна на фона на тях двете. Оказва се, че Мариана и Диди са ги сближили именно неволите в любовен план. Векилска също не е цъфнала и вързала и връзката й със Симо Колев вече е трудна за балансиране.

Заради тези свои страдания, красавиците решили да теглят една на всичко и да стегнат куфарите за родното море. Но не са избрали някой тузарски курорт, където всички ще ги разпознаят, а спокойното Крайморие. Диана Любенова и Мариана са без децата, за да могат по цял ден да се жалват за любовните си неволи и да давят мъката с коктейли, пише pik.bg.

Диана Любенова и Векилска са станали като дупе и гащи

Диана Любенова и Векилска са станали като дупе и гащи

Разбира се, водещите не са се лиши от лукса, с който са свикнали. Двете обитават луксозен апартамент с изглед към морето. Присъствието им е направило впечатление на всички летуващи, защото вдигат много шум и се прибират доста късно.

 

Тази ваканция на Диана Любенова и Мариана Векилска е била организира без знанието на колежката им Жени. Затова тя им е жестоко обидена, че дори не са си направили устата да я поканят. Марчева е добра душа и надали ще се сърди дълго, но се е заканила да им го върне с дълга и неочаквана ваканция, с която да има прецака плановете!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар