Хороскоп за 17 юли, понеделник

Гласувайте за статията
Вижте хороскопа си за днес, изготвен от Кети Мартинова и публикуван в „24 часа”

Овен
Не правете прибързани стъпки. Необходимо е време, докато изработите ясно становище и добиете увереност в себе си. Става дума за бъдещето на нещо важно. Не е време и за професионални инициативи – предупреждава астроложката.

Телец
Обърнете внимание на новина или предложение, хвърлящо съвсем нова светлина на нещата. Хубавото е, че ще сте наясно както със ситуацията, така и с тенденциите на нейното развитие.

Близнаци
Гледайте на нещата мащабно, за да видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, тя ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Възможни са домашни тревоги.

Рак
На прав път сте. Той ще ви отведе до добри резултати и професионален растеж. Предстои да направите решаващата крачка, която да ви приближи до целта. Късметът е с вас и в личния живот. Задават се желани домашни новости.

Лъв
Сегашната ситуация е такава, че е по-добре да заложите на плавния, но сигурен растеж. Обмислете внимателно своите планове и проверете какво ще трябва да вложите в тяхното осъществяване.

Дева
Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете оптимист и не й пречете да се прояви. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, всичко в живота ви е крачка към благополучието. Задава се интимна радост.

Везни
Направете стъпката, която е важна за бъдещето на делата ви. И не се страхувайте, шансовете ви са многообещаващи. Само трябва да бъдете по-настоятелно. Едни се отървават от проточил се проблем, други тръгват на път.

Скорпион
Лични дела са в центъра на вниманието ви. Сега всичко е във ваши ръце, така че от вас зависи какъв ще е резултатът от замисленото. При едни домът е централната тема, други се вълнуват от планирано пътуване.

Стрелец
Доста емоционален е денят за вас. Явно случващото се в личния, и по-специално интимния живот е във фокуса на вашето внимание. Ситуацията е динамична, но като цяло – противоречива. А в работата сте в преходен момент.

Козирог
Най-накрая се открива добра възможност да реализирате своите таланти и интереси. Бъдете активни, наблегнете на контактите, на действието, вземете инициативата в свои ръце, няма да съжалявате. Късметът е с вас и в работата.

Водолей
Не приемайте всичко за чиста монета. Следете случващото се внимателно и се постарайте да видите нещата в перспектива. Става дума както за личните, така и за служебните дела. В интимния живот емоциите са смесени.

Риби
Каквито и да са проблемите ви, не се тревожете. Вървете по-нататък по своя път, вярвайки в щастливата си звезда. И се постарайте да погледнете нещата мащабно, за да оцените перспективите за по-дълго време.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар