Глория отряза Нико Тупарев

Гласувайте за статията

Глория е категорична в отказа си

Глория попари копнежите на Нико Тупарев. Примата на попфолка даде категоричен отговор на продуцента. От старта на ВИП Брадър тя е един от най-желаните участници във формата. И преди старта на всеки сезон тя получава предложение от продуцентите.

И този път Нико Тупарев реши да си пробва късмета, отправяйки предложение към изпълнителката да участва в предстоящия сезон на риалитито. Но и този път Глория е непреклонна. Тя е категорична, че няма да влезе във формата.

Предложението към нея е било повече от привлекателно. Нико Тупарев предложил на Гло хонорар, за който повечето родни ВИП-ове могат само да мечтаят. Заплащането, което той предложил на изпълнителката, е в размер на 200 000 лв.

Но Глория е категорична, че в случая хонорарът няма никакво значение. Тя е категорична, че никога не би участвала в подобен формат, независимо от това каква сума ще й предложат.

Русенката допълва, че тя от хората, които винаги са се опитвали да стоят на дистанция от скандали и интриги. Певицата е категорична, че в решението й няма нищо лично срещу Нико Тупарев и тя много го уважава като човек и професионалист. Но просто нейното място не е в подобен формат.

Наскоро дъщеря й Симона участва в един от най-популярните музикални формати у нас. Противно на очакванията, че тя ще се ползва с привилегии и ще си тръгне като победител от там, от самото начало наследницата на Глория даде ясно да се разбере, че не желае да я свързват с майка й.

Младата певица заяви, че тя е отделна личност и не желае да се ползва с привилегии заради известната си родителка. За да докаже това, Симона Загорова отказа да влезе в отбора на Камелия, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар