Ивана луда от любов, хвана си младо гадже (Вижте кой е новия й любим)

Гласувайте за статията

Ивана залюби младок, 29 годишен студент споделя постелята й

Ивана е хлътнала яко по студента Георги. Вече три месеца певицата е пияна от любов. Младокът е с цели 17 години по-млад от любимата си.

Гласовитата чаровница се запознала с него в родния си град Пловдив. Плейбоят работел като охранител в заведение. Където изпълнителката на народа имала участие. Искрите между тях припламнали и като за начало само си хвърляли по някоя усмивка. След което Георги се престрашил да я заговори. И така от дума на дума си чукнали среща на следващия ден да изпият по едно кафе, предават от електронното издание лидер в светските новини hotarena.net.

Младежът е студент, но заработва допълнително като охрана. Според близки до Ивана тя смятала, че въпреки младата си възраст той проявява характер на зрял мъж.

Студентът често бил забелязван да ходи в апартамента на Ивана. И то през малките часове на деня. Бил виждан  да ходи с нея и на участия. Клюкарите смятат, че няма дълго да се задържи на работа. Ще напусне за да е с любимата си непрекъснато.

Според слуховете легендарната пайнерка била лудо влюбена. Говорело се, че имала идея да се снима с него в новото и видео. Което се очаква да излезе през месец август и да стане тотален хит.

Ивана споделя, че е като окрилена от новата си любов. Била пълна с енергия  и жажда за живот. Тя е поредната фолк звезда, която се насочи към драстично  по-млад любовник. Което се превръща в мода и тенденция сред успелите фолк звезди.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар