Бакшиши валят върху коремчето на бременната Деси Слава

Гласувайте за статията
Десетки фенове се натискат да снимат коремчето на певицата, тя го крие

Бременната Деси Слава вади поне по 50 бона на месец от хонорари, откакто се разбра, че ще става майка на второ дете. Певицата е залята с оферти за работа и не смее да откаже нито една, защото се притеснява, че скоро ще й се наложи да се оттегли от сцената и кранчето ще бъде врътнато поне за няколко месеца – пише „Уикенд“.

Ако се вярва на слуховете, през октомври Деси Слава ще роди второто си дете, а това означава, че вероятно ще работи най-много до септември – коментира изданието. После, съдейки по практиката на повечето си колежки, поне 4 месеца няма да се качи на сцената. През това време няма да получи и стотинка, ако не се брои мизерният размер на майчинските, които се изплащат в Българи. Фактът, че скоро се оттегля от работа, както и желанието на феновете да я видят с коремче, рязко вдигнали интереса към изпълнителката.

Деси Слава продължава да крие деликатното си положение

Феновете само дето не са започнали да се бият, за да се снимат с бременната си любимка. Тя продължава обаче с опитите си да крие деликатното си състояние. На учестия пристяга корема си с огромни колани, в същото време е спряла да публикува снимки на официалната си интернет страница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар