Муки прибра четвърт милион от наследството на Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Муки прибра 250 000 лв от наследството на Стоянка Мутафова

Муки получи четвърт милион от наследството на Стоянка Мутафова. В акторската гилдия коментират, че сумата е добре дошла за нереализираната актриса, която все още разчита на издръжката на майка си.

Сумата е била преведена в сметката на Муки след продажбата на имот със сантиментална стойност за великата актриса. Наскоро госпожа Стихийно бедствие се раздели с вилата си в подножието на Витоша. Причината тя да вземе тежкото решение да продаде имота е нелеп инцидент, който претърпяла на двора преди няколко седмици.

Муки отдавна се опитвала да убеди майка си, че е крайно време да се раздели с имота, тъй като вече не може да се грижи сама за него. Стоянка Мутафова дори наела човек, който да стопанисва двора. Но след случилото се разбрала, че дъщеря й има право и решила да се раздели с имота.

Преди няколко седмици великата актриса отишла на вилата без дъщеря си. Тогава тя претърпяла лек инцидент. Докато простирала дрехите на двора, се подхлъзнала и паднала.

Възрастната актриса веднага телефонирала на щерка си. Но докато Муки пристигне от столицата, минало повече от час – време, през което Стоянка Мутафова лежала безпомощно под жаркото слънце.

След случилото се, актрисата решила да се раздели с имота. Вилата й е подарък от нейния втори съпруг, който така й не успял да я завърши. Още през 1993 година Стоянка Мутафова прехвърлила имота на името на дъщеря си. Парите от продажбата били преведени директно на Муки.

За майка й остава единствено утехата, че винаги когато реши ще може да посещава вилата. Така е уговорката й с новия собственик, пише Ретро.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар