Мелания Тръмп проговори за срещата с Путин в Хамбург

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп проговори за срещата с Путин, Иванка се забърка в пореден скандал

Мелания Тръмп проговори за срещата с Владимир Путин. Фактът, че двамата бяха снимани да се забавляват по време на официална вечеря, изненада мнозина. Първата дама на САЩ не коментира конкретната тема на разговора им, но намекна, че срещата е стоплила отношенията между двете страни.

И особено между двамата с руския държавен глава.

„Наслаждавах се на посещението във Варшава и Хамбург. Много работа се свърши, но и много приятелства се скрепиха“, написа Мелания.

Последните й думи бяха изтълкувани като затопляне на връзките с Москва. За какво са се смели двамата с Путин, Мелания Тръмп отказа да сподели, но даде да се разбере, че срещата им е била наистина приятна.

„Когато държавите се обединят и започнат да си сътрудничат, тогава всички се възползват от това“, каза Мелания Тръмп. Мнозина смятат, че именно около тази тема се е въртял и разговорът й с руския президент — опит да го убеди, че сътрудничеството със САЩ е по-добро решение от войната.

Междувременно, докато Мелания гради мостове, Иванка Тръмп бе обвинена, че е нарушила правилата. Съветничката на президента бе част от работната среща на страните от Г-20 и дори взе пряко участие в преговорите. Това накара противниците на Тръмп да скочат срещу нея. „Какво прави Иванка Тръмп на една маса с Мей, Меркел и Трюдо? Никой не е гласувал за нея! Никой не я е избирал за държавен глава. Какво право има едно неквалифицирано, некомпетентно и необразовано момиче да седи сред световните лидери и да се прави на президент?“, избухнаха в социалните мрежи.

Мелания Тръмп проговори за връзката с Путин

Мелания Тръмп проговори за срещата с Путин

Доналд Тръмп скочи в защита на дъщеря си, твърдейки, че ако Челси Клинтън бе там, тя би направила същото. „Пресата би адмирирала дъщерята на Хилари, но моята не, нали?“, пише Тръмп в Туитър. Дъщерята на Клинтън обаче отрече, че би си играла на световен лидер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар