Пореден удар за Веселин Маринов

Пореден удар за Веселин Маринов
5 (100%) 1 vote

Веселин Маринов е съсипан

Веселин Маринов преживява поредната любовна драма. Изпълнителят е съсипан. Точно преди месец той сложил край на връзката си. Раздялата за него и този път е била драматична.

Певецът приел много тежко случващото се в личния му живот. Но въпреки огорчението и този път намерил сили да продължи.

Връзката му с палавата Веселина Пеева започна точно преди година, припомня БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“. Но вече всичко между тях остана в миналото по желание на изпълнителя. Той не успя да преглътне срама и унижението, на които  го подложи бившата му изгора.

Въпреки усилията да запази в тайна връзката си с Веселина, Веселин Маринов не успя да скрие от медиите, че двамата са заедно. След като стана ясно, че той има нова любима, на бял свят излязоха и скандални разкрития за нея. Оказа се, че любимата на изпълнителя е семейна. Заради него тя зарязала не само съпруга, но и двете си деца.

Връзката на певеца с палавата добричлийка се отрази негативно на имиджа му, който пострада сериозно. За да изчисти петното от името си, той реши, че е по-добре да сложи край на връзката си с Веселина Пеева.

Точно преди месец певецът й заявил в прав текст, че желае взаимоотношенията им да приключат. Блондинката не приела с охота желанието на изпълнителя.

Малко преди да й съобщи, че се разделят, той помолил шефа й да я освободи от работа. Както вече стана ясно, Веселина беше назначена като асистентка на скандалния Ангел Бончев от Варна, който е много добър приятел на певеца.

За пръв път морското турне на Веселин Маринов тази година ще прескочи град Добрич. И причината за това отново е бившата му изгора, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Пореден удар за Веселин Маринов”

  1. Непознат

    юли 12. 2017

    И защо трябва да я освободи от работа бе комплексар. Помогнал си и, помогнал. Защо сега да не е на работа. Типичен бай Ганьо. Весоооо, Весоо, бай ганьо си ти, и такъв ще си останеш колкото и да се потиш.

Добавете коментар