Илияна Йотова крие жестока семейна трагедия (Вижте какво преживяла)

Гласувайте за статията

Илияна Йотова губи баща си при нелеп инцидент, бил наръган с нож във влака

Илияна Йотова е наричана Желязната лейди защото умее да крие емоциите си. Но 2003 година се оказва фатална за семейството й. Баща й умира убит от мъж заради имотен спор.

Малин Тодоров, който е виден гинеколог в Сливница по това време бил кмет в провинциалния град. Оказва се, че качвайки се сутринта на влака София-Драгоман за да пристигне на работното си място това ще е последното му пътуване. . С убиеца си се среща по време на пътуването и двамата мъже влизат в остър спор. Тогава нападателят вади нож и наръгва жестоко бащата на Йотова. Който по спешност е откара в „Пирогов”, предават от електронното издание retro.bg.

Часове наред лекарите се мъчат да извадят кмета от лапите на смъртта. Но раните, които бил получил се оказват смъртоносни. Убиецът се скрива дори някои мислят, че сам е посегнал на живота си. Но след акция на полицията 74 годишния пенсионер е открит и арестуван.

Мъжът отнел живота на бащата на Илияна получава 16 годишна присъда за убийството. Както и да заплати на роднините 75 хиляди лева и разноските по делото. Това не е утеха а опечаленото семейство. Което не може да се примири с тежката загуба.

Трите жени майката на Йотова, тя и сестра й са в тежка депресия след внезапната  загуба на най-любимия им човек.

Тежко изживява трагедията и Румяна Тодорова, която е лекар като баща си. За сестрите се говори, че си приличат, но по характер са много различни. Йотова била романтичка докато Румяна била човек реалист.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар