Румен Радев срещу Цветан Цветанов – епизод пореден! (Вижте как президентът захапа ГЕРБ-аджията)

Гласувайте за статията

Скандалът между Румен Радев и Цветан Цветанов достигна нови висини.

Румен Радев и Цветан Цветанов са в задочен спор вече от няколко дни. Двамата си размениха редица остри реплики, а в основата на конфликта им стои поръчката на нови самолети за родната авиация. След създаването на анкетна комисия по въпроса в НС, президентът още повече наостри нокти. А поредната му атака не закъсня!

Румен Радев заяви пред медиите, че Цветан Цветан не разбира нищо от изтребители, а от апартаменти. В думите си той визира информациите за имотното състояние на дясната ръка на премиера Борисов. А след това го довърши с изказването, че единствената връзка между Цветанов и авиацията е, че той говори на автопилот нещо, което друг му диктува.

Румен Радев и Цветанов в тежък сблъсък на мнения и характери

Румен Радев и Цветанов в тежък сблъсък на мнения и характери

Разбира се, тези думи на президента не минаха без очаквания обществен отзвук. Докато едни го поздравяват за смелостта да изкаже мнението си, други смятат, че не му отива да се изказва така грубо и пада толкова ниско. Освен Цветанов, Румен Радев захапа и двама бивши министри на отбраната – Ангел Найденов и Николай Ненчев.

Според него, именно на тях се дължи плачевното състояние, в което се намира родната авиация в момента. Върховният главнокомандващ днес се яви в съда като свидетел по делото срещу Ненчев. А след края му, бившият военен министър явно е останал с впечатлението, че Румен Радев го е подкрепил, въпреки че чу обвинения в невежество и безхаберие. А за президента битката за изтребителите е прекалено лична и май ще я води сам срещу всички!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар