Една сутрин на Владимир Путин – надникнете в ежедневието на руския президент

Гласувайте за статията

Личният живот на Владимир Путин винаги е бил не по-малко интересен от политическите му ходове.

Като една от най-влиятелните личности в света, руският президент Путин постоянно е в светлините на прожекторите. Вероятно мнозина се питат как издържа на това темпо. Оказва се, че политикът има стриктен график за всяка своя дейност, дори и за най-обикновените и обичайните!

Всеки ден Путин е зает със сериозни държавни дела, срещи, кореспонденции и какво ли още не. Но, най-голямата част от работните си задължения той отмята през тъмната част на деня. Руският президент е от онези нощни птици, които стават много по-продуктивни през нощта. И просто няма как да не се възползва от този факт!

Животът на Путин от години е обект на журналистически изследвания. Кадърът на Newsweek Бен Юда прекарва три години от живота си в изучаване на всички детайли от ежедневието на руския лидер. А резултатът е книгата „Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin“.

Според проучването, Владимир става от леглото преди обед, след като си е легнал посред нощ. Затова и закуската му понякога е по това време, по което мнозина вече обядват. Първото ядене за ден на руския президент се състои от голям омлет или куп овесени ядки, извара и пъдпъдъчи яйца.

Путин, както всеки човек, има своите странности

Путин, както всеки човек, има своите странности

Путин цял живот е спортист и много внимава с какво се храни. Освен да е полезно това, което слага в чинията си, трябва да му дава сила, за да изпълни всички свои ангажименти. Затова и той пие сок от цвекло или хрян, които имат и прочистващ ефект. Всички продукти, които влизат в кухнята на президента, а след това и в блюдата му, са расли в земите на патриарха-олигарх Кирил, пише retro.bg.

Както споменахме вече, физическата активност присъства в ежедневието на руския президент от млади години. Затова, всеки ден след закуска той плува по час-два, а след това се захваща с вдигане на тежести. В тези занимания Путин си няма другарче, освен черния му лабрадор, който е неотлъчно за него. А след това идва ред на държавните дела.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар