Емилия проговори за раздялата с Коко Динев

Гласувайте за статията

Емилия сложи край на спекулациите

Емилия най-после реши да сложи край на спекулациите. Тя проговори единствено в „Папараци“ и разкри истината за отношенията си с бизнесмена Коко Динев. Малко след като Емилия го дари с момиченце тръгнаха слухове, че двамата са се разделили.

Принос за тези слухове даде и самата Емилия с поведението си. При всяка възможност тя публикуваше в социалните мрежи снимки, от които стана ясно, че живее сама в столицата. Още тогава стана ясно на всички, че тя и Коко Динев са се разделили.

Но досега Емилия отказваше да говори за това. Единствено пред камерите на „Папараци“ тя реши да разкрие истината за връзката й с бизнесмена.

Пайнерката призна, че двамата са се разделили окончателно. Тя сподели, че просто един ден се скарали и преценили, че не могат да продължават по този начин. Изпълнителката заяви, че всъщност тя и Коко имат един много голям проблем – обичат се безкрайно много, но просто не са един за друг.

Блондинката отхвърли категорично слуховете, че за раздялата им е виновен трети човек. Тя заяви, че нито от нейна страна, нито от страна на Коко Динев има изневяра.

Емилия коментира и начина на мислене на голяма част от жените, които са на мнение, че след като родят едно или две деца на някой богаташ, той никога няма да ги изостави. Пайнерката не е на това мнение и намира подобен начин на мислене за абсолютно погрешен подход.

Запознати коментират, че всичко започнало на рождения ден на звездата. Още тогава приближени до изпълнителката се убедиха, че между нея и Коко Динев нещата не вървят. Тогава тя събра близки и приятели в известен рибен ресторант в столицата.

Бизнесменът пристигна след изпълнителката, а тя си тръгна първа, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар