Андреа съобщи щастлива вест

Гласувайте за статията

Андреа зарадва феновете си с това, което съобщи

От дълго време феновете на Андреа се питат кога най-после ще се венчае за любимия. Двамата са заедно от години и въпреки постоянните спекулации около отношенията им, те така и не се решават да узаконят връзката си.

В сутрешния ефир на Нова тв бившата пайнерка коментира събитията, случващи се в личния й живот. Тя заяви, че в действителност двамата с Кобрата планират сватба и говорят за това. Андреа коментира и твърденията, че е поставила ултиматум на боксьора венчавката да бъде до 2018 години.

Тя заяви, че в тези твърдения няма нищо вярно и това ще се случи в даден етап от живота й. Но никога не си е позволява да поставя ултиматум на любимия си.

Блондинката допълни, че в момента най-важното е да минат всички важни за Кубрат Пулев мачове и той да има възможността да се подготви подобаващо за тях.

Изпълнителката допълни, че след сватбата ще мислят и за наследник. Тя допълни, че преди двама души да създадат дете, е редно първо да сключат брак. Андреа заяви, че е възпитана по този начин и счита този модел за правилен.

На въпроса дали планира лятна почивка, тя отговори, че е много натоварена. Същото се отнася и за любимия й. Често се налага да се разделят за дълго заради ангажиментите, които имат.

Бившата пайнерка допълни, че й липсва спокойствие. Тъй като работата й е свързана с посещаване на места, където има много хора, тя копнее за почивка с любимия  на усамотено местенце.

Андреа се надява, че въпреки натоварения график, тя и Кобрата ще успят да се подарят поне една седмица само за тях двамата, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Андреа съобщи щастлива вест”

  1. ПОТОМСТВЕНА БЪЛГАРКА

    авг. 07. 2017

    Мачовете и въобще кариерата на Пулев не са оправдание за брак. Нашите родители нямаха кариери, но работеха и създаваха семейства. Явно Пулев не желае брак с туркинята. Нали се прави на голям Българин??? А ходи с туркиня Андреа?!

  2. българка

    авг. 08. 2017

    Тъпа чалгарка. Също така един тъп бияч. Но чалгарката искала спокойствие. Алооо, кой ти пречи тъпа овца такава. кой въобще те бръсне за нещо – тъпоумно същество.

Добавете коментар