Путин и Тръмп със съдбоносна среща в Хамбург: Врагове или приятели ще са САЩ и Русия

Гласувайте за статията

Путин и Тръмп водят съдбовна среща в Хамбург, решават дали са врагове или приятели

Путин и Тръмп ще водят съдбовна среща в Хамбург. Двамата световни лидери предстои да решат, дали ще останат приятели, или ще се изправят един срещу друг. Това ще стане ясно на 7 и 8юли в Германия, която ще бъде домакин на епичното събитие.

Американският президент Доналд Тръмп и руския президент Владимир Путин за първи път ще се срещнат в кулоарите на срещата на върха на Г-20, която ще се проведе следващия месец в Хамбург, потвърдиха от Белия дом. Запознанството на двамата президенти идва в моментите, когато отношенията между Вашингтон и Москва са изключително обтегнати. Така че може да се каже, че колкото и да е кратка срещата на върха, във всеки случай тя ще бъде историческа.

Критична ситуация

Тръмп и Путин ще се срещнат в момент, когато американските медии и други издания „бомбардират“ с информация за руското участие в президентските избори. Не са подминати и горещи теми като хакерските атаки на Демократическата партия, организирани от Русия.

Пресата в Америка все по-малко харесва Доналд Тръмп. И е готова на всичко, за да го свали от власт. Американският лидер съвсем се провали като политик и по време на първата среща на НАТО. Тогава той грубо изблъска колегата си от Черна гора, само и само да застане най-отпред за снимка. Жестът му бе коментиран от пресата в цял свят, а в САЩ, направо го сринаха от подигравки заради липсата му на такт и учтивост.

Твърди се, че именно руснаците са помогнали на Доналд Тръмп да победи Хилари Клинтън на президентските избори миналата година. И макар Тръмп да продължава да отхвърля всички твърдения, че е имал някаква връзка с Москва, обвиненията продължават.

Путин и Тръмп със съдбоносна среща в Хамбург

Путин и Тръмп със съдбоносна среща в Хамбург

Срещата обаче ще трябва да реши врагове или приятели са САЩ и Русия. И ако помежду им възникне конфликт, руския президент ще трябва да бъде миротворец. Иначе Тръмп може да заличи планетата с някой безумен ядрен удар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар