Истината за новия любим на Преслава

Гласувайте за статията

Истината за новия любим на Преслава излезе наяве

Преслава и новият й любим са неразделни. За връзката им стана ясно преди няколко седмици, когато двамата демонстрираха интимност в известен столичен клуб. Тогава след края на участието си Преслава седна на масата на Павел Лазаров и пред погледа на всички двамата започнаха да се целуват.

Но това далеч не беше всичко. След края на купона Преси напусна заведението заедно с новия си любим. Откакто двамата демонстрираха публично връзката си, те са неразделни. Павката, като приятелите му го наричат, е неотлъчно до Преслава. Той я придружава на всяко нейно участие.

Не закъсняха и спекулациите по адрес на новия й любим. Според мълвата, той натрупал милиони от връзките си с подземния свят. Слуховете го свързват с Маргините.

Хот арена разкри истината за богатството на Павел Лазаров. Той притежава десетки хиляди декари ниви, засадени с овощни дръвчета, намиращи се между Враца и Мездра. Самият Павел е от врачанско село. Но в столицата е известен като един от най-големите плейбои. Той е близък приятел на Бирмата.

Известен е още с връзките си с красиви жени. Имал е връзка с плеймейтката Златка Димитрова и колежката й Мария Цветкова. Но и двете му афери не приключиха добре.

Русата Златка го заряза заради постоянен тормоз, но не от негова страна, а от страна на бившата му съпруга Емилия. Разярената дама дори си позволи да нападне плеймейтката в заведение в Слънчев бряг. Уплашената Златка не се замисли много и на часа напусна плейбоя.

Преди две години той имаше връзка с колежката й Мария Цветкова. Но и аферата му с нея не продължи дълго.

С Преслава, Павел има връзка от няколко седмици, но според запознати е луд по нея. По всичко личи, че двамата си прекарват добре. Но плейбоят, който вече има едно дете, не бърза да се обвързва сериозно, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар