Мариан Бачев неузнаваем (Актьорът мина 100-те килограма)

Гласувайте за статията

Мариан Бачев напълня зверски

Мариан Бачев се ошишка сериозно, тежи над 100 кг

Мариан Бачев е буквално неузнаваем! Актьорът няма нищо общо с елегантната си визия от преди години и в момента прилича повече на чичко с шкембе.

Популярният комик бе засечен да зарежда колата си на столична бензиностанция по късна доба миналата сряда вечер и ако не бе разпознаваемият му глас, то натрупаните килограми, категорично над 100, са го превърнали в съвършено друг човек.

Извън светлината на прожекторите обаче Мариан е трудно разпознаваем заради видимото си напълняване в последно време. Актьорът рязко е качил поне 20 килограма върху осанката си, които са се лепнали върху корема и задните му части.

Мариан БачевОвалната му форма станала обект на подигравка и от страна на колегите му в „Шоуто на Слави“, които постоянно го шегували, че за дебелите образи вече няма нужда по тялото му да се слага дунапрен. Засега обаче шефът му Трифонов сякаш нямал нищо против физиката му, тъй като не му е правил никаква забележка за килограмите.

Самият Бачев осъзнава напълняването си, а кантарът под краката му показвал 108 килограма. Въпреки това 40-годишният актьор отказвал да влиза във фитнес залата или да спортува по какъвто и да е начин, тъй като не се определял като спортна натура и мразел движението.

Хранителните му навици пък били кошмарни – посред нощ ставал да си похапва сладко, а за закуска най-обичал тестени изделия. Бачев възнамерявал да пробва отслабване посредством хранителна добавка на хапчета, която му била препоръчана от близък приятел, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар