Анджелина Джоли сломи Брад Пит на празника му!

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли щастлива с децата, а Брад Пит сломен на празника си!

Анджелина Джоли бе уловена с шестте си деца. Красивата холивудска актриса била видимо в добро настроение. А децата й били повече от щастливи.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли остави Брад Пит сам в Деня на бащата, сломи го

Звездата била щракната на летището в Лос Анджелис в компанията на наследниците си.Така и не станало ясно накъде ще лети семейството. Но определено Брад Пит не бил с тях.

Той не бил заедно с децата и съпругата си и на празника – Деня на бащата, на 18-ти юни.

Брад Пит обаче се е заел с доста отговорна задача. Красавецът ремонтирал дома си, където фамилията живя преди да се развежда.

В началото двамата съпрузи искали да продадат имението си. Но след това стигнали до споразумението да не го търгуват, заради децата си. Припомняме, че семейството отглежда три осиновени деца и три биологични.

Миналата година, през месец септември Анджелина Джоли подаде изненадващо документи за развод. Причината бе арогантното отношение на мъжа й спрямо децата.

Тя го обвини, че той е груб и дори посяга на хлапаците, когато прекали с алкохол и дрога.

Отношенията между съпрузите претърпяха различни спадове и възходи. Накрая все пак Брад Пит успя да издейства възможност да се вижда по-често с децата си.

Като пое изцяло вината за разпада на семейството си. Той дори постъпи в клиника, за да се лекува от зависимостите. Това накара съпругата му дори да се вижда с него и да разрешава да има повече контакти с децата си.

Тези факти карат феновете им да мислят, че двамата може и да се съберат отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар