Мегз удиви всички: Какво се случва с нея?!

Гласувайте за статията

Мегз се превърна в типична кифла и заряза бачкането!

Топ дизайнерката Мегз изневери на себе си. Миглена Каканашава – Мегз доскоро беше пример за младите момичета. И по-точно как една обикновена жена може да впрегне цялата си амбиция и целеустременост, за да успее.

Мегз

Дизайнерката Мегз шашна отново

Мегз досега преследваше славата и парите. И показваше на младите си последователки какво да правят, за да успеят.Но напоследък миньончето все повече заприличва на кифла.

Тя не спира да си пуска провокативни клипчета в социалната мрежа. Там тя демонстрира как се гримира обилно и прави различни физиономии, достойни за чалга певиците.

И на останалите златотърсачки и плеймейтки. Освен това тя си слага дълги нокти. Според мнозина те ще й пречат да си върши ежедневната работа.

Защото Мегз не спира да твърди, че работата й е на първо место и всичко останало е след нея. Само че фактите говорят друго, недоволстват феновете й в социалната мрежа.

Според онлайн потребителите в най-скоро време дизайнерката ще зареже работата си и ще се отдаде на любимото занимание на кифрите. И то е да имат богат мъж до себе си, който да я води до екзотични дестинации, в скъпи хотели.

„Тя ще се превърне в поредната кифла, ако така я кара. Която ще загуби своята целеустременост и амбиция. Жалко, защото бе пример за младите девойки.

Как, без да скача в леглата на дъртите и богати чичковци, може за спечели пари и слава”, одумват я непрекъснато из форумите.

Наскоро известната дизайнерка скърши нервите на шеф Манчев в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Та тя се показа като пълен лаик в кухнята. На всичкото отгоре като виц стана незнанието й за пресния и стария лук.

Досега обаче Миглена Каканашева винаги е споделяла, че смисълът на живота й е в това, което върши с ръцете и ума си.

Но вероятно славата й е дошла в повече, щом вече се отдала на лековатото занимание да забавлява масите с популярното занимание на кифлите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар