Бомба: Наталия Симеонова казва сбогом на България!

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова си тръгва от България, заминава за Щатите!

Наталия Симеонова излиза за Америка. Любимата телевизионерка обръща гръб на България. Водещата на социалните предавания „Море от любов” и „Предай нататък” заминава скоро зад океана.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова емигрира в Америка заедно с дъщеря си

Блондинката възнамерява да остане зад граница най-малко една година. Причината е нейната дъщеря Виктория. Момичето й завърши гимназия и тази година бе абитуриентка.

То вече е прието да следва в университета във Флорида. Там красивата наследница на Наталия Симеонова и басиста от група „Ахат” Денис Ризов ще следва „Връзки с обществеността”.

Любимата водеща е готова да зареже всичко и да замине зад граница.

„Какво ме свързва тук, нищо. След като дъщеря ми заминава да учи зад граница, няма какво да стоя повече тук. Освен това нямам и предаване, така че всичко е решено”, казвала Наталия Симеонова.

Тя ще пристигне на гости на сестра си Силвия. Тя живее от години зад океана и била готова да приеме родственицата си. Наталия Симеонова искала да бъде до единственото си дете.

За да може то да се аклиматизира и да свикне с живота в Страната с неограничените възможности.

Освен това от години баща й Денис Ризов развива успешен бизнес там. Той спонсорира и двете предавания на жена си. Двамата с Наталия Симеонова не са разведени, но от години живеят разделени.

Дългокосият музикант първи признал, че е влюбен в друга. И напуснал семейното огнище. Само че и до ден днешен не спира да се грижи за жена си и единствената си дъщеря.

Той обещал да й купи къща, за да се чувства неговата Вики спокойна в Америка. Дори двете с Наталия ще обикалят да търсят подходящия имот, след като русата фея кацне на летището в Америка.

В България той също купи за двете любими същества жилище в затворен тузарски комплекс на езеро Панчарево.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар