Скандал: Преслава друсана на Слънчев бряг, виж с кого се целува! (още подробности)

Гласувайте за статията

Преслава го е ударила здраво през просото, не могат да я познаят!

Звездата на Пайнер Преслава все повече затъва в блатото на забранените вещества. Миналия уикенд тя потресе клиентите на известния клуб „Бедрум“ на Слънчака с разюзданото си поведение.

Преслава

Преслава шокира клиентите в клуба на Слънчака, поведението й удари дъното

Което беше породено от факта, че певицата се появи друсана и не спря да се налива и да „зарежда“ в тоалетната до ранни зори. Преси си спретна лудо парти с компания от около десетина души като през цялото време на спря да танцува, да се хили и лигави.

Пияна до козирката, тя се качвала на конче върху гърбовете на мускулести мъжаги. И се целувала с яка бабанка на име Петър. Запознати подшушнаха, че въпросният Петър се занимава с разпределението на пазара за дрога в Бургас и Слънчев бряг.

Двамата изглеждали така, сякаш всеки момент ще свършат работата директно пред очите на останалите. И изобщо не им пукало. Близки до Преслава обаче са категорични, че това няма нищо общо с връзка. Или флирт, който може да прерасне в нещо по-сериозно.

Определят го просто като еднократно забавление за вечерта. А и Преслава била видимо така неадекватна, че като нищо на следващия ден нямало да помни и грам от случилото се през нощта.

Певицата на няколко пъти се затваряла в тоалетната, която за разлика от тази за нормалните посетители, се отваряла с чип. Такъв имали само вип-гости и управители на заведението като е повече от ясно какво се прави там и защо са раздадени тези нещица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар