Любопитни подробности за сватбената рокля на Наталия Кобилкина

Гласувайте за статията

Украсата на сватбеното тържество е била изцяло в романтичен гръцки стил

На бял свят излязоха доста любопитни подробности за сватбената рокля на Наталия Кобилкина.

Оказва се, че роклята, с която Наталия Кобилкина каза заветното „Да“ на гръцкия хотелиер Такис Дретакис, не струва луди пари. Тя възлиза на скромната сума от три хиляди лева.

Роклята на Наталия Кобилкина бе в цвят пясък, който е изключително модерен през този сезон. Моделът е бил ушит от американската модна къща за булчински рокли „Джъстин Александър“.
Булчинската рокля на известната сексоложка е била тип „Принцеса“. Освен това тя е била обшита с ръчно бродирани дантели.

Наталия Кобилкина

Украсата на сватбеното тържество е била изцяло в романтичен гръцки стил

Наталия Кобилкина не пропусна да благодари за прекрасната си рокля на Bridal House. Освен това изказа и благодарностите си на „прекрасната Еми“, превърнала сватбеното им тържество в истински цветно и красиво.

Украсата на сватбеното тържество е била изцяло в романтичен гръцки стил. Цветовете, в които е била пременена са били циклама и бяло.
Цикламата е бил основният цвят, който е присъствал по масите, свещите, столовете и салфетките.

Шаферките пък са били окичени с гривни от розови перли и цикламени рози.
Наталия Кобилкина сподели, че с Такис Дретакис и гостите, едва са успели да се довлекат до параклиса, където ги венчаха.

Празничното събитие бе предвождано от проливен дъжд, който се изля над гръцкия остров Скиатос – мястото, където младоженците избраха да си кажат заветното „Да“.
Именно заради проливния дъжд немалка част от гостите на тържеството, са били принудени да заменят официалните си обувки с… джапанки.

В типичния си шеговит стил Наталия Кобилкина коментира една от снимките от сватбата си. Въпросният фотос бе увековечил притичването й до църквата. Под снимката тя написа, че тичането под дъжда в булчинска рокля е било незабравимо. Тя уточнява, че до въпросния параклис в този дъжд е можело да се стигне само с джип офроуд.

Наталия Кобилкина също не направила изключение от гостите си и влетяла боса в параклиса.
Накрая заключава, че екшънът е бил пълен, но пък за сметка на това усещането е било незабравимо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар