Сензация: Николета се омъжва за Ники Михайлов през август! (виж къде ще бъде сватбата)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще станат законни съпрузи!

Сватба като в приказките ще разтърси България през август. Тогава във вярност ще се врекат Николета Лозанова и Ники Михайлов. Двамата ще станат законно семейство, за да може детето им да се роди подобаващо, а не извънбрачно.

Николета

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще вдигат сватба на Малдивите през август

Както вече знаем, водещата на „Папараци“ е бременна в третия месец като бебето е заченато по време на почивката им до Малдивите. То трябва да се роди през ноември, а щастливите бъдещи родители са решили сватбата им да е именно там – на късметлийските Малдиви.

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще се оженят на романтично и приказно тържество, но само пред очите на неколцина най-близки роднини и приятели.

Кумата на сватбата ще е най-добрата приятелка на НиЛо от Пловдив – Ваня Красимирова. А за кум Ники Михайлов си е избрал свой близък съратник.

Важното е, че при завръщането си у нас, двамата няма да пропуснат да се врекат във вярност и в гражданското. А се предполага, че ще направят и църковен брак. Ники си остана голямата любов на Лозанова още от ранните й младежки години.

И ето, че най-после чудото стана и съдбата ги събра отново. Единствената пречка пред пълното им щастие е фактът, че Боби Михайлов и Мария Петрова не са очаровани от бъдещата си снаха. В крайна сметка обаче решението и животът са изцяло на Ники и никой не може да му се противопоставя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар