Как да се омъжим като сестрите Мидълтън – хитри съвети за търсещите принцове и милионери

Как да се омъжим като сестрите Мидълтън – хитри съвети за търсещите принцове и милионери
3 (60%) 1 vote

Сестрите Мидълтън определено успяха да постигнат мечтите на милиони момчета по целия свят.

Кейт Мидълтън се омъжи за принц Уилям, а сестра й Пипа – за фондовия мениджър и милиардер Джеймс Матюс. Сватбите и на двете красавици се превърнаха в топ светски събития, отразявани и коментирани в целия свят. А съпрузите им са желани от куп жени.

Само за сведение – броят на милиардерите в световен мащаб се е увеличил с 55% в световен мащаб в последните пет години. Това сериозно увеличава шансовете ви да си намерите съпруг, като този на Пипа Мидълтън. Но, докато чуете сватбените камбаните, трябва да минете през няколко стъпки за самоусъвършенстване, разкрива експертът по етикет Уилям Хенсън.

Първата и най-важна стъпка е да откриете силните си качества и да не спирате да ги развивате. Все пак, говорим за такива знания и умения, които биха привлекли един мъж и биха го накарали да ви поиска ръката. трябва да бъдете искрени със себе си до болка. Ако сте грозни, дебели, без необходимите връзки, то тогава трябва да признаете пред себе си, че шансът ви да забиете милиардер или принц клони към нулата.

Започнете постепенно да зачерквате недостатъците, които подлежат на корекция. А междувременно развивайте силните си страни – като чар, интелигентност и подходящи връзки. Ако не сте в среда на милиардери, то няма как някой от тях да ви забележи и да се влюби във вас, нали?!

Разбира се, по пътя към заветната цел винаги се изискват жертви. Една от най-голямата е да обърнете гръб на старите си приятели и да промените тотално обкръжението си. Все пак, една голяма промяна в живота никога не идва сама и изисква подходящата среда да се случи. А не искате дружките ви от детството да се изпуснат пред потенциалния съпруг, че като малка са ви викали „миризливката“…

Същият съвет важи и за по-далечни роднини,

които биха ви изложили с поведението или думите си. Така е, никой не избира семейството си, но всеки го гледа, когато тръгне да се сродява с друг. Кръвта може да не става на вода, но водата може да се окаже по-полезна за бъдещата ви връзка, пише dailymail.co.uk.

Сестрите Мидълтън са енциклопедичен пример

Сестрите Мидълтън са енциклопедичен пример

От съществено значение е и да подбирате правилно местата, на които се появявате. Социални и благотворителни събития винаги са добра идея. За да имате желания успех, обаче, трябва да научите езика и етикета на богатите и успешните, за да избегнете неудобни ситуации.

В тези среда мъжете си търсят жена, която да не се срамуват да вземат със себе си на прием, бал, гала вечеря и т.н. Затова изключително важни са вашите обноски. Хихикането, говоренето на висок глас и подобни са недопустими и сестрите Мидълтън знаят това много добре!

Разбира се, външният вид е от решаващо значение, като тук на първо място е чувството за стил, а не цената на дрехите. И за финал – никога не показвайте, че парите са единственото, което ви интересува у мъжа! Те идват като бонус за доброто ви представяне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар