Непубликувани досега фотоси от живота на принцеса Даяна (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Фотосите бяха продадени на търг

Непубликувани до този момент фотоси на покойната принцеса Даяна, видяха бял свят.

Те бяха показани от аукционна къща. Нито една от тези снимки не е била видяна от широката общественост.
За разлика от голяма част от останалите фотоси на принцеса Даяна, тези не са от някое официално посещение, а от ежедневието й, което остава скрито за хората извън двореца.

Въпросните фотоси на принцеса Даяна са от началото на 80-те години на миналия век. Те са я запечатали в един от малкото моменти, в които не е център на вниманието.
Принцеса Даяна и съпругът й Чарлз, са на частно посещение на местно село.

принцеса Даяна

Фотосите бяха продадени на търг

Усмивката на лицето й и щастието, което се чете в очите й показва, че тези снимки, са едни от малкото, запечатали кратките щастливи моменти на принцеса Даяна и принц Чарлз.
Вероятно по това време принцесата на народа все още е била лудо влюбена в съпруга си.

Снимките са направени от принцеса Александра, която е братовчедка на покойната принцеса Даяна. Именно принцеса Александра е била домакиня на събитието.
Тези фотоси виждат бял свят доста години след кончината на принцесата. Преди три дни те бяха продадени на специално организиран за целта търг във Великобритания.

Всички те бяха продадени на доста висока цена, тъй като са изключително ценни и много редки. Още повече не бива да се пренебрегва фактът, че тези фотоси допреди няколко дни бяха неизвестни за широката общественост.

Припомняме, че преди броени дни на бял свят излезе разкритието, че принцеса Даяна е направила опит за самоубийство в четвъртия месец от бременността си с принц Уилям.
Тогава принцесата се хвърлила по стълбите на Сандригам, Норфолк – резиденцията на кралица Елизабет Втора.

Инцидентът се е случил през 1982 година. В записките си принцеса Даяна посочва, че не е искала да сложи край на живота си, а да привлече вниманието на принц Чарлз, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар