Хороскоп за 18 юни, неделя

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Стартира период на стабилизиране и укрепване на връзките ви. Подходящо време за творчески дела и за разгръщане на талантите ви. Може да пътувате, да се движите повече и да общувате по-активно.

Телец
Лесно ще се разбирате с околните и ще печелите доверието им. Добро време са учене и за активна комуникация с околните. Внимавайте да не попаднете в конфликтна ситуация с хората от обкръжението ви.

Близнаци
Не бързайте и изпипвайте нещата си докрай. Добре ще е да се погрижите за здравето си, препоръчителни са дългите разходки на открито. Отделете време за семейството си и за близките ви хора.

Рак
Хубаво би било да се грижите добре за здравето си. Обърнете повече внимание на половинката си и изобщо на близките ви хора. Може да си организирате пикник сред природата.

Лъв
Близостта до вода ще ви се отразява благоприятно. Необходимо е да се грижите добре за здравето си. Пазете емоционалното си равновесие и не допускайте външни обстоятелства да ви разстройват.

Дева
Не бързайте, спокойно и последователно изпипвайте всяко свое действие в процесите, в които участвате. Внимавайте да не възникнат конфликти в приятелския ви кръг и бъдете отстъпчиви.

Везни
Пазете се от конфликти. Обърнете повече внимание днес на дома и семейството си. Организирайте си общ обяд или вечеря с любими ястия. Изобщо време за домашна хармония.

Скорпион
Не се впускайте в нови инициативи. В партньорските ви отношения започва период на стабилизиране. Подходящ момент за проява на талантите ви, за пълноценно общуване с околните.

Стрелец
Грижете се добре за здравето си и отделете време за разходка сред природата. Близостта до водни пространство ще ви се отрази отлично. В партньорските ви отношения всичко ще бъде спокойно.

Козирог
Ще се чувствате в хармония със себе си и би било чудесно да намирате достатъчно време да оставате сами, за да се балансирате и да успокоявате съзнанието си. Разходките на открито са препоръчителни.

Водолей
Периодът е подходящ за спорт или хоби, както и за занимания с изкуство. Стремете се да изживявате пълноценно всеки момент и да се радвате на живота.

Риби
В партньорските си отношения ще имате по-добра комуникация и интензивно общуване с обмен на полезна информация. Отделете време за разходка на открито – колкото по-дълга бъде тя, толкова по-зареждащо ще ви се отрази.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар