Ангела Меркел влюбена до уши в Бойко Борисов (Вижте повече разкрития)

Гласувайте за статията

Ангела Меркел се разтапя когато види Бойко, желязната лейди даже се изчервява

Ангела Меркел гасне по българския премиер от една късна и невъзможна любов. Немският канцлер дори не успява да скрие, че е увлечена от Бойко Борисов. Това се вижда от последната среща между двамата, разкрива немския вестник журналист от „Зюддойче цайтунг”.

Меркел, която е смятана за една от най-върлите консерватори видимо се разтапя от удоволствие при всяка своя среща с бъгарския министър-председател. Харизмата му я прави да изглежда неочаквано блага и усмихната до уши. Няма значение дали ще се срещнат само двамата на разговор  сами. Или ще са заедно в голяма компания с другите лидери на Европа.

По време на последната им среща Меркел не спря да гледа Бойко. Дори когато обсъждаха такива важни въпроси като опасността от бежанска вълна и развитието на Европа на две скорости.

Ангела е влюбена като ученичка, смятат немски журналисти. Доказва го продължителното ръкостискане както и неволното докосване до неговите силни ръце. Езикът на тялото не може да лъже. Всички в Германия го знаят разкрива водещ журналист от немското издание, предават от електронният лидер в светките новини hotarena.net.

Според него всички европейски политици са наясно, че между двамата лидери прехвърчат любовни искри. Борисов може да се похвали със специално внимание от страна на германския канцлер. А Меркел не пропуска да му направи комплимент за обаятелната му външност.

А и както самият той не веднъж е споделял „С Ангела Меркел се разбираме много добре”. Последната им среща доказва, че Борисов не е излъгал и въпреки трудностите двамата имат прекрасни взаимоотношения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ангела Меркел влюбена до уши в Бойко Борисов (Вижте повече разкрития)”

  1. дума

    юни 16. 2017

    Няма лошо! Любовта ще спаси света,а и Бойко е с вид и харизма на мачо. Не мога да си представя Станишев ,като мъжага харесван от Ангела Меркел. По скоро го виждам в прегръдките на „Южния ни съсед“ или на някой арабски манафин.

Добавете коментар