Край на приказката: Борис Солтарийски е пред развод, Слави Трифонов в основата на всичко (Подробности)

Гласувайте за статията

Приказката между Борис Солтарийски и красивата Аделина е на път да приключи

Бракът на Борис Солтарийски и красавицата Аделина е пред разпад. Хот арена научи, че очарователната брюнетка обмисля варианта да зареже изпълнителя.

Наскоро бившата манекенка сподели снимки от почивката си в Дубай. От фотосите става ясно, че Борис Солтарийски липсва. Но въпреки отсъствието му, Аделина сияе от щастие и се забавлява.

Оказа се, че изпълнителят наистина е липсвал от почивката на красавицата. Тя заминала за емирствата само с дъщеричката си Ема. Причината за отсъствието му е не само работата, но и желанието на Аделина да остане сама и да събере мислите си.

Красавицата заявила на изпълнителя, че се нуждае от време за обмисли случващото се между тях и да прецени дали желае бракът им да продължи.

Голяма заслуга за честите скандали между двамата има Слави Трифонов, който ангажира Борис Солтарийски постоянно с нови и нови задачи. На практика музикантът е 24 часа на негово разположение и ползването на полагащия му се годишен отпуск е просто мираж.

На Аделина вече започнало да й писва от вечната ангажираност на съпруга й и от неговата прекомерна отдаденост към работата.

Негови колеги разкриват, че всеки път, когато тя посещава Борис Солтарийски на работното му място, посещенията й завършват със скандал.

Публична тайна е, че музикантът често зарязва красивата си половинка заради работата. Той я пренебрегна дори в деня на влюбените заради професионалните си ангажименти. Вместо с него, красавицата отпразнува празника със свои приятелки.

От снимките, които бившата моделка сподели в мрежата, стана ясно, че Борис Солтарийски никак не й липсва и тя се забавлява дори без него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар