Алисия каза край на мъжете, решението й е шокиращо!

Алисия е решила да обърне внимание на кариерата си. Изпълнителката години е изпускала звездните си мигове. Гласовитката от Вакарел е изпускала миговете си на сцената заради любовта си към бащата на сина си Валери Божинов. [caption id="attachment_518444" align="aligncenter" width="261"]Алисия Алисия е решена, слага край на мъжете и се отдава на работата си[/caption] После е искала да бъде всеотдайна майка. И затова е пропускала кариерата си.

„Преди да родя сина си бях млада изпълнителка. Беше ми трудно. После застанах по-стабилно на сцената. Но след това забременях и отново се оттеглих от сцената”, прави равносметка певицата.

По същото време звездата на „Ара мюзик” се отдала на грижите на детето си. И заради това, че Валери Божинов пътувал много, тя също го следвала с детето си. След това тя имаше връзка с Ники Михайлов. „Също бях отдадена на тази връзка и заради това пътувах също доста. И игнорирах кариерата си”, разказва певицата. От две години обаче поп фолк дивата все по-упорито брани позициите си на сцената. Тя вече е на бойна нога в бранша и вади хит след хит. И непрекъснато прави нови проекти. „Личният ми живот вече е назад, напред е само и единствено кариерата. Просто реших да дам нещо от себе си. И да взема това, което ми полага”, отсича поп фолк дивата. След като се раздели с Ники Михайлов, с когото връзката им бе на показ, тя е решила да мълчи за личния си живот. Все пак споделя, че е много щастлива в личен план. „Направила съм най-важното нещо в живота си. И това е да стана майка. Оттам нататък имам прекрасна кариера. Доволна съм от нея и от себе си”, твърди фолкаджийката. След края на връзката й с Жоро Бирмата Алисия е взела решението си. Тя е преценила, че подобни бурни връзки я дърпат усилено назад. Вместо да мисли за нови хитове и проекти, тя се е отдавала на страсти, емоции, които не се оказаха добри за нея. „Отчитам го като грешка. Ще си гледам само кариерата, не мъжете. И без това конкуренцията в бранша е огромна”, сподели певицата. Алисия е на 35 години и е твърдо решена да върви напред в кариерата си. И да радва феновете си с нови и нови парчета, и участия.