Наско Колев яко захапа Мария Илиева!

Наско Колев изригна в социалната мрежа срещу Мария Илиева. Младият варненец, който стана известен покрай участието си в Х фактор, е безкрайно отвратен от шоубизнеса. [caption id="attachment_518432" align="aligncenter" width="261"]Мария Илиева Атанас Колев отвратен от Мария Илиева[/caption] Младият рапър вече се развива напълно самостоятелно. След като скъса отношенията си, лични и професионални, с поп певицата Мария Илиева. Която бе негов ментор в музикалното шоу и после стана интимна с него. Но от началото на годината нещата между тях не тръгнаха изобщо. В новата си песен "Честно & НЕчестно", която е по негов текст, аранжимент и музика, той реди рими за конфузната ситуация. В която е попаднал след като скъса с „каката”, която го отрака. В новото си парче хип-хоп изпълнителят рапира за новите си стари приятели, за измамниците, за предателите. Освен това реди рими за хората от шоубизнеса и техните схеми, които нарича „музикална чета”. И римува с „ментета”. В новото си парче бъдещият доктор споменава и рапъра Павката. Вероятно има предвид рапъра Павел Николов от дуета „Павел и Венци Венц”, гадже на Михаела Филева. „Ето Павката например бяхме ОК. После взе да лицемерничи...”, разсъждава той в новата си песен.

Той показва и другото лице на Мария Илиева. „Стига сте ме питали дали съм спал с Мария Илиева! Писна ми от нея. С госпожата вече не сме ок. След като тя ме изтри от мрежата”, заяви бъдещият гинеколог.

Във видeото към новото си парче Наско Колев е изрусен. Клипът е дело на BASHMOTION. Там той е на няколко пъти гол до кръста и така наподобява на тийн идола Джъстин Бийбър. Клипът и новото му парче е качено в собствения YouTube канал на Наско. Певецът започна да го развива след като Мария Илиева е „уредила” основниs канал за българска музика в платформата да не публикува неговите парчета. Която постъпка отврати дори и нейните верни фенове. А Мария Илиева постъпи така с младия рапър след като той отказа да й бъде повече играчка в леглото. Заради което Наско Колев не забрави да „благодари” за това на „госпожа Мария Илиева”. „Лъгаха ме, въртяха ме в какви ли не схеми. Мамиха ме, г-жа Илиева дори изтри песните ми, ама. Ето ме на, тук! Това съм си аз, тук съм! И няма да се оставя”, заяви напористо синеокия красавец.