Пореден тежък удар за Рени

Гласувайте за статията

Рени е съсипана, но въпреки това не желае да коментира ситуацията

Борис нанесе пореден тежък удар на Рени. Очевидно сагата между двамата все още не е приключила и положението излиза извън контрол. Разводът на фолкаджийката се оказа по-бурен и по-скандален от очакваното.

Двамата бивши съпрузи не спират да си въртят мръсни номера. Но най-грозното в цялата тази ситуация е, че те въвличат и децата си в случващото се между тях.

Преди няколко дни малкият син на Рени и Борис Пилософ – Аспарух е бил приет в Инфекциозна болница. Въпреки тежкото състояние на малчугана баща му отказва да го посети.

Възмутена от случващото се Ваня Червенкова, която е близка приятелка на Рени, избухна в социалната мрежа. Бизнесдамата сподели снимка, на която се вижда притеснената майка до леглото на болния й син.

Ваня Червенкова пита къде е баща в тази история. Тя се обръща към Борис с думите кога ще загърби егото си и ще обърне внимание на децата си.

Бизнесдамата продължава с думите, че добра или лоша, Рени е нейна приятелка и тя винаги ще я подкрепя. Ваня Червенкова пише още, че би се изправила срещу целия свят, ако се наложи, за да защити приятелката си. Тя допълва още, че има ресурса и би изправила срещу Борис Пилософ цяла плеяда от адвокати.

Наред с всичко това Ваня Червенкова се заканва, че ще си отмъсти на Борис за грозната му постъпка.

Рени е съсипана, но въпреки това не желае да коментира ситуацията

Рени е съсипана, но въпреки това не желае да коментира ситуацията

Рени отказа да коментира ситуацията. Единственото, което изпълнителката направи, беше да подкрепи казаното от дружката й.

Според запознати фолкаджийката все още обича бившия си съпруг, но се е отказала да се бори за любовта му, защото знае, че в сърцето му има друга любов, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар