Защо синоптичките завиждат на Гери Малкоданска?

Гласувайте за статията

Живот си живее красивата синоптичка Гери Малкоданска

Откакто се обвърза с заможния интериорен дизайнер Алекс, чаровницата обикаля света и рядко се вясва в студиото на Нова тв, за да води прогнозата за времето – пише „Уикенд“. Смените й се поемат от двете й колежки Никол Станкулова и Деси Банова, които вече били бесно заради честите отсъствия на Гери Малкоданска.
„Само ние бъхтим в тази телевизия!“ – роптаели синоптичките пред колеги.

Преди броени дни червеокосата хубавица ще завърна от Мароко, където изкара 10 дни в компанията на новия си любим. Преди това синоптичката обиколи Австрия, Германия, Франция и стигна чак до Китай, където останала потресена от високата степен на замърсяване на въздуха. Неотдавна красавицата посети и Тайланд, като не пропусна да качи снимки в социалната мрежа, за да дразни колежките си.

Гери Малкоданска дразни колежките си

На фотосите хубавицата обикновено е сама, но според запознати всичките й екзотични екскурзии се плащат от новия й любим. Доскоро Гери Малкоданска пазеше интимната си връзка с него в тайна. След като се раздели със сина на Ахмед Доган – Демир, красавицата възнамеряваше да държи личния си живот далече от светлините на прожекторите, ала не издържа дълго. Преди два месеца тя представи новото си гадже на светско събитие и за всички присъстващи стана ясно, че двамата имат интимна връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар