Калканджиева в мир с Тачо, но не и под един покрив

Гласувайте за статията
В либерален брак, в който всеки прави каквото си иска, живеят миската Жени Калканджиева и мъжът й Тачо

Двамата се разделиха с панаир след края на „ВИП Брадър“, когато на светло излязоха всичките им афери – пише „Уикенд“. Въпреки това години по-късно не са предприели никакви стъпки да приключат своя брак, който днес изглежда само фиктивен – отбелязва изданието. Предпочитат да го запазят, за да не си създават главоболия с подялба на имущество и права над единствения им син.

Откакто стана ясно за рогата, които Тачо слага на жена си, двамата с Жени са преценили, че трябва да живеят разделени. Всеки има свой дом, в който приема другия, но да се съберат под един общ покрив, и дума не може да става.
„Отношенията ни са много добри. На моменти са направо идеални. Но не мислим да живеем пак заедно. Пробвали сме много пъти, не ни се получава задълго“ – споделя по темата Жени Калканджиева.

Жени и Тачо не живеят под общ покрив

Със съпруга й издържали по няколко часа, дори по ден заедно, но рано или късно някой навлизал в чужда територия и с това предизвиквал скандал. После било вече късно да се търсят каквито и да е компромиси. Веднъж разпалени, емоциите им трудно се укротявали.
„Ние се караме предимно за битовизми. Палим се за дребни неща и глупости, а когато не сме непрекъснато заедно, се учим на търпение и уважение“ – твърди Жени Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар