Строителният предприемач Драгомир Драгомиров за секунди се превърна в двоен убиец, но зад деянията му се крие много повече!

Следователи и психолози са категорични, че огромен стрес в продължение на няколко месеца са довели до състоянието на остър афект, направило един баща на четири деца убиец. Бизнесът на Драгомиров е бил в задънена улица и това рефлектирало и на семейството му. Със сигурност човек със здрав разум би натиснал спусъка два пъти, само ако не вижда друг вариант за действие. Близки на строителния предприемач разказват, че е бил на ръба на фалит заради двамата убити от него. Бил задлъжнял до уши и се притеснявал тези негови проблеми да не рефлектират върху жената и децата. А ако нещо се случело с него, те трябвало да се нагърбят с огромните заеми. Двойният убиец до преди онзи ден бил бил просто изпълнител на строеж за руско-украинската фирма. Бил си свършил всичко коректно, но пари не бил видял от години. Получавал все уклончиви отговори и буквално се подигравали с него. Освен това, той получавал заплахи заради настоятелността си. А ако баща и съпруг, нормално да се опита да защити преди всичко семейството си.

Все още се изяснява какво точно се е случило в офиса

на строителната фирма преди да проехтят изстрелите. Със сигурност, обаче, това е била капката, преляла чашата на търпението на Драгомиров. И така, той се превръща в убиец, без вероятно въобще да осъзнава какво прави и какво ще последва. Предава се сам на полицията. Отведен е първо в дома му с белезници заради законно притежавания му пистолет. [caption id="attachment_517642" align="alignnone" width="300"]Драгомир Драгомиров е нямал друг избор, освен да стане убиец Драгомир Драгомиров явно е нямал друг избор, освен да стане убиец[/caption] Щом го видяла в този вид, съпругата му изпадната в несвяст. Тя и досега не осъзнава как може нейния добър съпруг да се е превърнал в убиец. Но е напълно наясно в какво е бил забъркан и е преживяла всичко наравно с него. В дома им бил и доведеният син на Драгомир Николай. Той го е осиновил и го обича като свое дете. И двамата са в шок. Съседите също не могли да повярват, че виждат окован с белезници предприемача, когото всички познават като добър и честен човек. Последните му думи, преди да го откарат с патрулката, били към съдружника му. Заръчал му да се грижи за жена му, пише pik.bg.   майката и бащата на Драгомир са на по 80 години и са съсипани от неочакваното събитие. Те няма да могат да преживеят, че синът им е станал убиец. Но и те са наясно, че момчето им никога няма да стори подобно нещо, освен ако няма друг избор.