„Бухалка” на чалга певеца Ангел снимана в елитна гимназия (Повече за скандала)

Гласувайте за статията

Чалга парчето „Бухалка” на Ангел снимано в двора на елитно средно школо, директорката взе за клипа 200 лева наем

Чалга превзема дори елитните училища. Редно ли е срещу 200 лева директорката на софийската гимназия по приложни изкуства да разреши снимането на клипа към скандалното парче на Ангел „Бухалка”?

Явно, че някои могат да сметнат, че това и е в реда на нещата. Други пък смятат, че това е истински голям скандал.

Фолк певеца заедно с екипа си се настанили с оборудването  в двора на елитното школо. А на кадрите се вижда как избрани девойка под звуците на „Бухалка” кръшно въртят тела.

Вижте и текста на песента, който няма нищо общо с мястото на събитието. Но пък е доста фриволен.

“Ти ще си ми, мацко, новата тупалка, твоето малко дупе плаче за бухалка. Не ми се оправдавай, че си много малка, че твоето секси дупе става за бухалка“

Излиза на яве, че даскалицата не е знаела за какви снимки предоставя стопанисваното от нея имущество. Но било честа практика така да припечелва допълнителни пари за училището, предават от електронното издание dnes.bg.

Според изявление на директорката реномето на школото нямало да пострада. Лилия Балева призова от екрана на БНТ тези, които не харесват чалгата да не я слушат като нея.

А певецът Ангел смята, че няма нищо нередно. Девойките, които се къчели в клипа не били от гимназията, а от друго училище. Участвали с изричното разрешение на родителите си.

Но според общественото мнение никак не му е мястото в едно училище и то елитно да става снимачна площадка на чалга с такъв текст. Най-малкото никак не е възпитаелно, роптаят срещу директорката противниците на този музикален жанр.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар