Мелания Тръмп не е тази, за която се представя! Вижте какво издава подписът й

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се опитва да убеди света, че е силна и независима жена, но дали всъщност е така?!

Съпругата на американския президент Мелания Тръмп стана любимка на феминистките по врем ена предизборната кампания. Тя влезе в образа на силната жена, която е успяла да постигне много, най-вече да си намери истински богат и успял съпруг. След това, обаче, стана ясно, че Доналд Тръмп не я зачита като равна, а по-скоро като подчинена.

Сега Мелания Тръмп трябва наново да спечели своята лична битка. Но колкото и да се преструва на друга, истината за нейната същност трудно може да бъде скрита. Мнозина твърдят, че бившата манекенка е като птиче в златна клетка, което няма достатъчно сила и воля, за да се освободи от тиранията на своя съпруг. И примерите за това са много.

Тайните на Мелания Тръмп са разгадани

Тайните на Мелания Тръмп са разгадани

Едно на ръка е езикът на тялото, жестовете и поведението на първата двойка на САЩ. Те неведнъж са издава несигурността на Мелания Тръмп. До подобно заключение са стигнали и специалисти, анализирали подписа на бившата госпожица Кнаус. Той е поредното доказателство, че тя няма собствено „Аз“.

Наскоро Памела Андерсън получи благодарствено писмо от Първата дама и реши да го сподели в Туитър. До този момент подписът на президентшата не е бил публично достояние. Но само един поглед е достатъчен, за да се разбере, че той прекалено много наподобява на този на Доналд Тръмп, пише time.mk.

Мелания Тръмп видимо се опитва да подражава на своя съпруг. А най-логичният въпрос е дали го прави по своя воля или е заставяне от президента, с когото дели едно легло…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар