Хороскоп за 19 май, петък

Гласувайте за статията
Вижте хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица”

Овен
Петък е тежък в емоционално отношение. Ще ви притеснява чувството за ограничаване на индивидуалността. Но ако контролирате себе си, имате достатъчно сили да овладеете положението.

Телец
Разчитайте на връзките си днес, но не пренебрегвайте и интуицията си. Вътрешното чувство ще ви води в правилната посока. Възможно е да получите приятелска подкрепа.

Близнаци
За вас денят се характеризира с нов поглед върху обстоятелствата и въобще върху нещата от живота. Ще имате приятни изживявания. Главното е поведението ви да бъде вежливо и сдържано.

Рак
Застрашени сте от конфликти – внимавайте да не влошите отношенията си с приятели или колеги. Мислите ви не са достатъчно изяснени. Някой от вашия кръг ще ви протегне ръка за помощ.

Лъв
Петък е благоприятен в материален аспект, очертават се придобивки. Не е излишна обаче повече предпазливост особено в любовните дела. Възприемайте хладнокръвно това, което се случва.

Дева
Промяна в обстоятелствата около вас ще ви откаже от досегашните планове и вероятно ще предприемете съвсем нова посока. Ще се радвате на добро развитие на личния живот.

Везни
Много емоции се преплитат у вас, сложно е да се определи дали денят ви ще бъде добър, или лош. Всичко е във ваши ръце. Необходимо е да направите избор и да вземете решение.

Скорпион
Доверявайте се на себе си, но не отричайте и хармоничните си отношения с околните. Дори и умишлено да ви предизвикват, не влизайте в конфликти. Бъдете по-великодушни към другите.

Стрелец
Потиснати сте, но звездните аспекти са добри и ви даряват с късмет. Единственото условие е да избягвате конфликти и да действате в съдружие с някого. Ще ви зарадва и едно съобщение.

Козирог
Хубав ден за работата ви, но в личен план не сте предпазени от неприятности. Иначе ще ви върви при осъществяване на програмата си, но в много случаи ще се наложи да действате експедитивно.

Водолей
Петък е ведър и радостен, особено за дамския състав на знака. Изпъкват хубави събития и добро развитие на обстоятелствата, както в лично, така и в делово отношение.

Риби
Денят не е особено ангажиран за вас, но забавянето и отсрочването на някои задачи не ви успокоява. От една страна се примирявате със ситуацията и се настройвате за почивка, от друга – изглеждате нервни и припрени. Бъдете деликатни в комуникацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар