Валери Симеонов след скандала с Бухенвалд: Няма да подам оставка!

Гласувайте за статията

Валери Симеонов отрече да си е правил майтапи с Бухенвалд

Валери Симеонов твърдо отрече да си е правил шеги на тема Бухенвалд. Или да е ставало въпрос за майтапчийски снимки в концентрационния лагер. Както е известно, името на министъра на икономиката се оказа замесено в скандала с нацистките поздрави. След като бе изнесена информация, че се е шегувал с темата.

Изказванията на Валери Симеонов бяха остро посрещнати, като дори му бе поискана оставката. Вицепремиерът обаче отрече да е изричал тези думи и заяви, че ще си търси правата в съда. От вестник „Сега“, които оповестиха коментара му, пък споделиха, че разполагат с доказателства за това изказване. И отрекоха да участват в кампания срещу един от лидерите на Патриотите.

Припомняме ви, че името на Валери Симеонов бе замесено в скандал, още след като стана депутат. Тогава се разбра, че една от неговите фирми управлява хотел, в който се настаняват военни и то на доста високи цени. Симеонов се разграничи от обвиненията, че използва позициите си в политиката, за да се облагодетелства финансов. Но негативния му имидж продължава да расте.

Още по време на изборите той бе заснет да дърпа възрастна туркиня, когато Патриотите се опитаха да блокират влизането на автобуси с български турци, които идваха за традиционния изборен туризъм. Още тогава Симеонов си спечели общественото недоволство заради поведението си, а последвалите разкрития продължават да му носят негативи пред обществото.

Специалисти коментират, че ако Симеонов не промени линията на поведение и най-вече не покаже по-обрано поведение, може да си спечели уволнение и отстраняване от властта след открит обществен протест. Преди няколко години именно обществото изгони Делян Пеевски не само от ДАНС, но и от парламента, а сценарият може отново да се повтори.

Валери Симеонов отрече да си е правил шеги с Бухенвалд

Валери Симеонов отрече да си е правил шеги с Бухенвалд

А този случай малцина искат целия трети кабинет на Борисов да се провали, при това в толкова деликатен момент. Затова пък лесно могат да се отстранят отделни фигури от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Валери Симеонов след скандала с Бухенвалд: Няма да подам оставка!”

  1. Не за кокала се бият, а за мръвката!

    май 19. 2017

    В последните 139 години у нас НЯМА човек убит на дуел или министър, подал доброволно оставка… 😉

Добавете коментар