Мелания Тръмп с гореща конкуренция за Белия дом

Мелания Тръмп с гореща конкуренция за Белия дом
5 (100%) 1 vote

Мелания Тръмп е на път да се сдобие със сериозна конкуренция за вниманието на Доналд в Белия дом

Мелания Тръмп вече не е най-красивата жена в Белия дом. Доналд Тръмп намери копие на жена си, което гордо ще се разхожда сред медиите. И всъщност е на път да се превърне в най-сниманата жена в Америка.

След като Иванка Тръмп дискретно бе „посъветвана“ да се оттегли и да даде възможност на баща си, за да може да му даде повече свобода и възможност да се изявява, вниманието към Мелания Тръмп бе като ярък прожектор. Първата дама на САЩ обаче не желае да е във фокуса на общественото внимание и предпочете да се оттегли. Както се оказа — не съвсем без причина.

Една от причините е, че Мелания предпочита да стои далеч от прожекторите. Но пък Тръмп се постара да й намери заместничка, която да компенсира отсъствието й.

И е на път да я превърне в новия говорител на Белия дом.

Името й е Кимбърли Гилфой и тя работи за канал „Фокс нюз“. Това е телевизионната компания, която открито застана зад Тръмп по време на кампанията му.
Самата Ким е във възторг от президента. „Аз съм патриот и за мен е чест да служа на родината по този начин“, добави още тя.

Новата говорителка заяви, че „ако искате да сте успешни и да работите с президента, трябва да сте човек, с който той да иска да си прекара времето“.

Самата Кимбърли отлично се познава с Доналд Тръмп и Мелания. Тя е тяхна приятелка повече от 10 години. Двойката се среща с нея по време на хуманитарна акция в Ню Йорк през 2004 година. Нищо чудно, че новата говорителка толкова се опитва да подражава на първата дама.

Доналд Тръмп избра нов говорител на Белия дом и тя е копие на Мелания Тръмп

Доналд Тръмп избра нов говорител на Белия дом

Някои дори шушукат, че двете изглежда посещават един и същ хирург.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар