Криско изби рибата: Виж как коментира скандала с министъра на културата!

Гласувайте за статията

Криско втрещи с коментара си за министъра на културата!

Рапърът Криско за първи път коментира гафа с поздравителния адрес на министъра на културата.Припомняме, че поводът беше рождения ден на хип-хоп изпълнителят.

Криско

Криско взриви с коментара си

Нисичкият габровец не коментира изцепката, но пък се похвали с тузарската хартийка в социалните мрежи. Това предизвика вълна от коментари в Интернет пространството.

Доскоро певеца запази мълчание. Но на пресконференцията на първото българо-македонско турне се изцепи. То се нарича „One Love“. В него участие ще вземат освен Криско, още тийн идола Гери-Никол и Ъпсурт.

„Искам турнето ни да бъде толкова успешно, че на края му да получим поздравителен адрес от македонския министър на културата”, изцепи се Криско. Думите му предизвикаха вълна от коментари.

Самочувствието на Криско удари небето, това е безспорно. Но дали е оправдано, питат се онлайн потребителите.

Турнето „One Love“ ще премине в осем лъча и през осем града. У нас и в Македония. Стартът на концертите ще е на 22 юли в курортното градче Банско.

След това следват Охрид, Струмица, а на 17 август певците ще бъдат в българския морски курорт-Слънчев бряг. На следващият ден Гери-Никол, Криско и останалите ще извиват глас във Варна.

В деня на Съединението 6-ти септември любимите изпълнители ще пеят в Пловдив. На 30-ти септември те ще са в Скопие. Финалът е предвиден за 7 октомври, а мястото е София.

В македонско-българското турне участие ще вземат още Слаткаристика, Тони Зен и DJ Гоце. Шоуто обещава да е грандиозно.

А певците очакват техните фенове да останат доволни от изявите им у нас и в Македония.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Криско изби рибата: Виж как коментира скандала с министъра на културата!”

  1. дума

    май 18. 2017

    Криско , с тези текстове най-много да ви поздрави „културния“министър от сръбския филм „Underground“(1995) на Емир Кустурица .

Добавете коментар