Мелания Тръмп се сдоби с БГ версия, зам.-кметица изкопира синьото й тоалетче (Снимка)

Гласувайте за статията

Зам.-кметицата на Велинград Светла Томова се превърна в родната Мелания Тръмп.

Четири месеца след инагурацията на Доналд Тръмп, легендарният син тоалет на съпругата му Mелания Тръмп лъсна в роден еквивалент. Зам.-кметицата на Велинград влезе в ролята на местна модна икона и шашна всички със своя версия на елегантното облекло. Единствената разлика е в цвета на комплектчето.

Светла Томова сподели своя снимка, на която демонстрира стил и класа. Модната й премяна, обаче, не е дело на Ралф Лорън, а на нейна приятелка шивачка от Пловдив. Въпреки това, желаният ефект е постигнат. Фотото обиколи интернет за отрицателно време и дамата от политическите среди спечели одобрението на мнозина.

Светла Томова е БГ версия на Мелания Тръмп

Светла Томова е БГ версия на Мелания Тръмп

Колегите на Светла Томова не са изненадани от смелото й решение да изкопира американската Първа дама Мелания Тръмп. Те споделят, че зам.-кметицата всеки ден пристига на работа във вид, достоен за корицата на модно списание. Това я прави наистина забележима и открояваща се на фона на сивото ежедневие в общинската администрация.

Освен с усет към тенденциите и смелост да ги следва, госпожа Томова се отличава и с професионалния си опит. Тя е магистър по икономика и е работила в корпорация за иновации и технологии. Там е стигнала до поста на регионален мениджър. Сега отговаря за екологията, горите, земите, водите и строителството в община Велинград. Въпреки натовареното си ежедневие, винаги намира време да следи модните тенденции, а приятелката й шивачка е готова да материализира всеки неин каприз.

Успешна е и в личен план – има две деца и успешен съпруг, който работи в чужбина. А сега напълно спокойно може да застане и начело на класация за най-стилни дами-градоначалнички, която със сигурност си мечтае за поста на Мелания Тръмп, пише novini.bg.

Мелания Тръмп стана истинска модна икона

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар