Бони се раздели с бебето си, бременността й се оказа фалшива!

Бони разкри истината за своята бременност. Певицата от вчера е коментирана от фенове дали е бременна с второ. Тя вече има една пораснала дъщеря Михаела. Поп фолк дивата не веднъж и два пъти е споменавала, че иска да има още едно дете. е [caption id="attachment_517440" align="aligncenter" width="225"]Бони Бони изгуби бебето си, но за щастие, всичко беше на шега[/caption] Въпросите дали е бременна отново тръгна след едно провокативно фото. Ромският славей качи на личната си страница във Фейсбук снимка. На фотото тя е с коремче, което подсказва доста напреднала бременност. Под фотото веднага заваляха пожелания за здраве и късмет. Феновете й пожелаваха да роди живо и здраво дете и да се радва на наследника си. Бременността на ромската перла обаче продължи не в обичайните девет месеца. А твърде бързо, като много скоро тя успя да „роди” и бебето си. Защото Бони бе една от изненадите на хитовия сериал „Откраднат живот”. Заради ролята й се наложило тя да „забременее” скоротечно и бързо-бързо да роди малкото си момиченце. В серията тя е майка, която ражда първото си дете. Само че лекарите виждат усложнения. Проф. Генадиев, който взима участие в операцията, открива, че родилката има опасен тумор на яйчниците. Заради което се налага спешна операция. След нея героинята й повече няма да може да има деца. В болничната стая тя благодари на шефа на на болница „Св. Кирил” заради това, което й е направил. В името на нейното здраве.

„Благодаря на всички мои фенове, меломани и познати за милите думи под снимката, която публикувах като бременна. Това беше изненада...”, написа фолкаджийката.

Ромският славей претърпя много неудачи в личен план. Тя имаше неуспешна връзка с бияча Милен. После стана гадже на арабския милионер Раби. Чужденецът й обещаваше брак, дари й годежен пръстен. Заради него Бони напусна първа Къщата на Големия брат. И дори се държа вътре като монахиня. Но той изненадващо я замени с дъщерята на актрисата Искра Радева. Бони изживя много тежко предателството му. Накрая тя все пак намери любовта. В лицето на бизнесмен от Швейцария, който развива бизнес у нас. Според слуховете двамата се виждали много често и заради нея той оставал повече в България. Бони го държеше настрана от медии и прожектори, но не спираше да твърди, че е щастлива с този мъж. „Той единствен не ме спира в кариерата. И не ми забранява да пея. Иска да съм щастлива и да се развивам”, твърдеше певицата. Заради което феновете й помислиха, че от него гласовитата ромка очаква второто си дете. Оказа се обаче, че заради ролята си в популярния лекарски сериал тя е „забременяла” скоростно.