Валери Божинов и Благой Георгиев подлудиха Хубчев!

Селекционерът на националите ни Петър Хубчев нямал мира от набезите на двама футболисти. Валери Божинов и Благой Георгиев не спирали да го атакуват. Двамата искали от него да ги върне в националния ни отбор. [caption id="attachment_517309" align="aligncenter" width="260"]Валери Божинов Валери Божинов и Джисъза изреваха[/caption] Бившият мъж на Николета Лозанова започна да рита за второразряден китайски тим. Отначало нещата вървели повече от добре. Той бил страшно доволен от азиатската страна. Защото подписа договор за 1+1 година, като за периода от април до ноември ще прибере заплата в размер на един милион евро. Но после спортната му форма спадна. Той не спираше да качва провокативни клипчета за своите съотборници. И ръководството му „скръцна със зъби” да не го прави повече. Наскоро обаче футболиста изпрати полугол поздрав до своите бивши съиграчи от сръбския тим „Партизан”. Поводът бе, че те спечелиха купата на Сърбия. За Китай, заедно с бившия на поп фолк дивата Алисия, замина и новото му гадже Биляна Дол. По-възрастната от него манекенка получи прозвището „дъртото коте”. Според клюката футболиста дори оглеждал помещение в центъра на града, където рита, за да й направи салон за красота.

Но на сръбкинята й омръзнала китайската страна и настоявала да се върнат в Европа. Заради което Валери Божинов драпал да се върне в националния отбор.

Благо Георгиев също искал да облече фланелката на националния ни тим. Нашареният иконостас рита за руския тим „Оренбург”. Но играта му е повече на приливи и отливи, отколкото да е сериозна. Той мисли повече за купоните, татуировките и прическите си, отколкото за играта си на футболното игрище. Затова двамата напират да акостират отново на родна земя. Най-напред Божигол и нашарения палавник искали да осъществят мечтата си чрез познати. Те били близки до селекционера Хубчев. Те на няколко пъти споменавали да вземе двамата футболисти на предстоящите световни квалификации с Беларус в Минск. Те ще се осъществят на 9-ти юни. Но това така и не се получило. Треньорът не пожелал да ги вземе в редиците на отбора. Тогава двамата решили да го атакуват директно. Затова мъжът на световната шампионка по аржентинско танго Есмер Омерова решил директно да атакува. И започнал да засипва треньора със съобщения. До дни треньора Петър Хубчев ще обяви списъците с избраните от него ритнитопковци за двубоя с беларусите. Но според запознати в него няма да фигурират имената на Валери Божинов и Благо Георгиев.