След раздялата с Димитър Рачков: Мария Игнатова рухна

Гласувайте за статията

След раздялата с Димитър Рачков, Мария Игнатова се стопи

Проблемите в личния живот се отразяват пагубно на красотата на Мария Игнатова. Очарователната тв водеща се промени до неузнаваемост, откакто връзката й с Димитър Рачков приключи.

Блондинката винаги е била в отбора на слабите дами, но сегашната й визия е плашеща. Тя се е стопила до неузнаваемост и е плашещо слаба. По всичко личи, че тежи не повече от 45-46 килограма. Краката й са тънки като пръчици, а бузите й са хлътнали навътре.

Приближени до тв водещата коментират, че тя не се храни добре. По цял ден кара на пакетче солети. Засища се от много малко храна. Достатъчно й е да хапне само един плод и часове след това да не търси храна, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Само преди седмици стана ясно, че дългогодишната й връзка с Димитър Рачков е приключила. В медиите се появи версия за раздялата им, гласяща, че комикът сложил край на отношенията си с блондинката след като разбрал, че тя е направила аборт без да го обсъди предварително с него.

След раздялата с Димитър Рачков, Мария Игнатова се стопи

След раздялата с Димитър Рачков, Мария Игнатова се стопи

След това името й беше свързано с това на акробата Енчо Керязов. Въпреки, че той е семеен и има две деца, блондинката започнала връзка с него. Мария Игнатова се надява, че той ще се разведе заради нея и няма да им се налага да крият връзката си.

Запознати коментират, че Енчо Керязов е луд по Мария Игнатова и буквално се разкъсва между нея и съпругата си.

Благодарение на блондинката той отново изпитал чувства, които от години не е изпитвал. Но въпреки това не е убеден, че иска да сложи край на брака си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар