Десислава не спира да пълнее и се носи потресаващо!

Десислава съвсем изтрещя. Гласовитката се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода” и все по-уверено обира овациите на публика и жури. [caption id="attachment_515608" align="aligncenter" width="225"]Десислава Това Десислава ли е, или лелка от село?![/caption] В последния лайф на шоуто тя влезе в „обувките” на невзрачната англичанка Сюзън Бойл. И като нея изненада аудиторията, дори и журито. Дори вечно саркастичния Фънки я хареса и каза доста благи думи за нейното изпълнение. Рокаджията я поздрави за образа, изпълнението и дори каза, че се е справила с песента далеч по-добре от трътлестата англичанка. Всички бяха на това мнение. Заради което Десислава спечели този епизод на шоуто. Но лошата новина е, че не пожела и извън сцената да излезе от екранния си образ. Или наистина не може, защото застрашително продължава да трупа килца. И от предишния й образ няма и следа. Вече за гласовитката от Раднево на може да се каже, че е „фина” и „секси”.

Певицата не прилича на себе си. Определено опита да изтупа прашната си слава с шоуто, но откъм диети не успя. Въпреки че има младо гадже и то спортист, Десислава продължава заплашително да наддава на килограми.

38-годишната поп фолк дива е трупнала доста излишни килограми и това вече не е сценичен грим. Докато за образа й на Джей Ло такива телеса й бяха необходими на сцената на „Като две капки”, сега това вече й пречи на кариерата. Това вече й докарвало и по-малко участия, а и феновете никак не й се радват заради наднорменото й тегло. Но въпреки напращелите си баджаци и задни части, фолкаджийката продължава да се облича предизвикателно. Наскоро бе щракната на софийските улици доста плашещо. Изпълнителката била с дълъг кожен елек, къси шорти и бежови ботуши до коляното. На рамото била преметнала елегантна дамска чанта, а в ръката си държала лъскава торбичка от елитен столичен бутик. Феновете обаче недоумяват как така, щом има средства за луксозни глезотии, защо не се погрижи за външния си вид. Защото не само фигурата на Десислава се нуждае от спешна корекция. Сякаш е забравила да си махне грима, с който се превърна в застаряващата Сюзън. Но по всичко си личи, че поп фолк дивата е престанала да се грижи и за лицето си. А то скоростно върви към застаряване. На всичкото отгоре никак не била добра идеята да си сложи тюрбан на главата. Той не само че не бил подходящ за топлото време, но и я състарявал.