Антония Петрова остава доживот Бередин, вижте причините за това

Гласувайте за статията
Миската Антония Петрова се отказала от бащино име, нямало как да премахне и фамилията на руснака Александър Бередин

Антония Петрова ще носи фамилията на мъжа си дори и след като се разведе официално – разкрива „Уикенд“. Миската няма как да се откаже от фамилията Бередин, защото по лична карта тя няма бащино име и сваляйки фамилията на мъжа си, ще остане само с две, а не с три имена, колкото трябва да има според българското законодателство – отбелязва изданието.
Още когато се омъжила за руския олигарх преди 5 години, Антония Петрова, която перничани иронично наричат Тоца, решила да махне от паспорта си своето бащино име. Според акта за раждане тя се казва Антония Иванова Петрова. Омъжвайки се, трябвало или директно да вземе фамилията на съпруга си, както правят повечето жени, или да е с фамилия с тире и 4 имена. Миската обаче не харесала нито единия, нито другия вариант, затова измислила трети. С благословията на баща си тя махнала името му от паспорта си и мястото му било заето от фамилията Петрова. Така блондинката станала Антония Петрова Бередин – все едно баща й се казва Петър, а не Иван – уточнява изданието.

Сега обаче откаже ли се от името на мъжа си, ще остане с две имена. Реши ли пак да стане Иванова, ще трябва да внася документи в съда и да се влачи по заседания, което вече й било писнало.
Фактът, че Тоца все още се подписва с фамилията на Бередин, предизвиква много въпросителни. Най-често феновете й смятат това за знак, че все още има надежда бракът й с руснака да се възроди като феникс от пепелта.

Антония Петрова позира героично в ниските температури навън

Истината е, че 32-годишната перничанка просто няма избор как да се казва. Това обаче не я притеснява особено. Тя демонстрира добро настроение и доволство след раздялата със съпруга си, като последната й проява е серия снимки по бански от басейн в 5-звезден хотел във Велинград. Приятелите й се чудят как не е умряла от студ, докато се е плацикала при откровено ниски за плаж температури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар