Мая Манолова очаква първо внуче (Вижте наследничката й бременна)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Мая Манолова е бременна, омбудсманът ще става баба

Щерката на Мая Манолова е в напреднала бременност. Ралица, която сключи брак миналото лято ще зарадва съпруга си и майка си с бебе. Младата булка била в шестия месец.

Според слуховете бебето щяло да се пръкне към края на идващото лято. Говори се, че семейството избрало къде ще роди наследничката на Манолова. Подбрана била клиниката както и екипът от доктори.

Ралица не се показва твърде много на публични събития. Направила изключение да отиде с бременното си коремче единствено на концерта в Южния парк. Организиран от разтропаната й майка в помощ на бедни пенсионери за Великден, предават от електронното издание retro.bg.

Младата жена се появи задно със съпруга си и тяхно приятелско семейство. Но нали й е за първи път да е бременна личеше как се притеснява от хората заради наедрялата си фигура. Която се бе опитала да скрие с по-широка блузка. Но коремът й е доста издаден, че дори и домашният любимец, който Ралица държеше в ръце не успя да разсее съмненията за деликатното й състояние.

Бременната дъщеря на Манолова явно много се пази защото не посмя да се хване на кръшното хоро. Което известната й майка поведе. Разправят, че не могла да издържи до края на веселбата. Заради бременността краката на младата жена отичали. Загрижената й родителка я завела в колата да си почива. А тя продължила да снове неуморима сред многото гости.

Според близки до двойката полът на внучето на Мая Манолова бил пазен в дълбока тайна. Но младите вече били решили как да кръстят първородното си дете. Сигурно било, че името му ще започва с буквата „М”.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар