Слави Трифонов прави собствена телевизия! (Писна му да го цензурират)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов няма търпение да се махне от бТВ

Слави Трифонов смята да си направи своя собствена телевизия, за да не бъде цензуриран

Слави Трифонов прави своя собствена телевизия! Шоуменът и екипът му не изключват възможността да създадат своя медия когато договорът им с бТВ изтече. Те вече обсъждат идеите за по-нататъшното си развитие, тъй като им писнало да бъдат цензурирани и предаванията им – спирани, издават ги близките.

Трифонов от дълго време желае да се махна от Би Ти Ви и да отиде някъде другаде. За това призна и самият той на пресконференцията си преди два дни.

„Не се натискам да работя в Би Ти Ви. Имам договор с тях и го спазвам“, каза Слави.

Слави ТрифоновСлед скандала с журналиста Васил Иванов Дългия вече е напълно отчаян от медиите в България. Той е напълно убеден, че навсякъде има цензура и това, което иска да каже, може да не бъде излъчено, както стана на два пъти в Би Ти Ви. Именно поради тази причина Дългия и неговият антураж смятат, че е най-добре да направят своя телевизия. Така никой няма да им налага цензура. Те ще колят и бесят и няма кой да им спира предаванията.

Екипът на Слави вече има и ясен план как да изглежда новата телевизия – какви предавания да има, чужди продукции и т.н. Трифонов дори е започнал да събира и хора, с които екипът му да стане още по-голям.

Слави има солиден опит в медиите, а и огромни контакти и връзки. Направата на чисто нова телевизия изисква милиони левове, но парите не са чак толкова голям проблем за Дългия. Според близки на водещия на Трифонов има кой да му помага с финансирането на новата му телевизия. Единственият проблем пред Слави и екипа му е, че трудно ще се намери честота за евентуалния му канал, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар