Мария и Християн Гущеров – хроника на един предизвестен крах

Гласувайте за статията
Бракът на Мара Отварачката и Християн Гущеров куцал от 10 месеца

Това призна самата Мария преди дни – пише „Уикенд“. За това време двамата имали много събирания и раздели, като певицата твърди, че отдавна е изнесла и своя багаж от дома му, както и багажа на дъщеря си Марая.
По информация на „Уикенд“ обаче тя е имала драматичен скандал с мъжа си, преди да напусне окончателно жилището му, при който Християн Гущеров е нарязал с ножица почти всичките й дрехи, чанти, обувки и луксозни аксесоари. Разпорването на луксозните чанти на Мария попадна като тема дори в жълтите издания и се четеше с огромен интерес.
Певицата се зарича, че няма да предявява никакви финансови претенции при развода с втория си мъж, мака че едва ли има човек в държавата, който й вярва. Тя се надявала да запази връзката между съпруга и детето си, което много го обичало.

Мария и Гущеров преди години

Към момента Мария живеела в апартамент, който е нейна лична собственост и бил купен с кредит. Тя изплащала и колата, която кара. Твърди, че решението за раздялата е нейно, а причината да го вземе е, че любовта си била отишла. От историята за аферата й с Жоро Бирмата става ясно, че явно е търсила любовта извън леглото на мъжа си, но накрая от два стола се е озовала на земята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар