Хороскоп за 21 април, петък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Подгответе се за повече ангажименти, за метаморфози в любовните дела. Денят е хубав за хармонизиране на отношенията, за подновяване на връзки. Ако ви интересуват въпроси от материално естество, успехът е съсредоточен в бизнеса и в професионалните дела. Внимавайте, защото вашата разсеяност може да ви коства загуби – предупреждава в хороскопа си Боряна Делчева.

Телец
Вашият петък не е лек, но не липсват добри условия за справяне. Има и на кого да разчитате за евентуална подкрепа. Важното е да действате премерено и да не разпилявате силите си. Въпреки спънки и проблеми, звездите откриват възможности за позитивна промяна в бюджета. Ще я осъществите с труда си и със съдействието на приятелите или на близки хора.

Близнаци
И за вас предстои ползотворен ден, но със специалната препоръка да бъдете уравновесени и да действате дипломатично. Много е важно да намирате общ език с обкръжаващите ви, да се пазите от допускане на грешки. При съдружен бизнес е необходимо да бъдете в течение на събитията. Звездите разкриват важни обстоятелства, влияещи върху личния и деловия живот.

Рак
Ще ви зарадва промяна, отнася се както до личния живот и любовта, така и за деловото ви развитие. В професионален аспект изглежда ще имате повече работа, но се откриват изгодни перспективи за месечното ви възнаграждение. Звездите обаче предупреждават да бъдете умерени по отношение на финанси. Не е лошо да намалите амбициите си, съответно и харчовете.

Лъв
Петък е много благоприятен, изпъкват прекрасни условия за реализация на замислите, за изпълнение на желанията. Звездите дават огромен шанс за изява на талантите. Заетите с изкуство и наука ще жънат успех. Препоръката е да не поемате повече задачи, отколкото сте в състояние да изпълните. Пазете се от допускане на грешки в работата.

Дева
Денят ще ви зарадва с хубава промяна, потръгва ви. Заложете на професионалната си реализация и ще постигнете повече от очакваното. В личния живот се появяват както приятни, така и трудни моменти. Не е лошо да намерите време за себе си и за хората, които обичате. В материален аспект ще удовлетворите амбициите си.

Везни
Петък е хубав ден и повечето от вас ще летят на крилете на любовта. Изглежда сега за вес е много важно благополучието в любовта, за да ви върви и в делово отношение. Откриват се изгодни възможности за материални постъпления. За някои се задава празник.

Скорпион
Очаква ви благополучие, но не всичко ще постигате с лекота. В живота ви се извършват промени, които принципно са за добро, но надали ще имате само положителни емоции. В любовта обаче се задава звезден шанс. Не е за пренебрегване и ролята на приятелите в делата ви.

Стрелец
Очертава се напрегнат петък, но и вие сте доста чувствителни и склонни да преувеличавате значението на някои проблеми. Главното е да сте въздържани при взимане на решения, да сте нащрек относно допускане на грешки. Любовните дела изискват уравновесеност и умерен подход.

Козирог
Изглежда вас изцяло ще ви погълнат любовните дела, всичко останало е на по-заден план. Имате изгодни възможности да осъществите желана професионална промяна, стига да сте достатъчно заинтересовани. В този смисъл контактите ви ще имат съществено значение.

Водолей
Денят се характеризира с доста ангажименти, извършват се и делови трансформации. Налице са благоприятни възможности за печалби и подобрения в бюджета, за напредък в професионалната област. Срещите и контактите ви разширяват кръга на общуване и ви дават шанс за пълна изява на способностите ви.

Риби
За повечето от знака петък се свързва с трудности. Спокойствие и утеха ще намерят в семейството и в любовта. Звездните аспекти дават възможности за изясняване на интересуващи ги обстоятелства от личния живот. Относно професионалното им развитие перспективите са благоприятни, но не бива да се претоварват с работа. Хубаво е да бъдат сдържани и предпазливи в общуването, склонни са да допускат грешки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар