Мария на лов за нов милионер

Мария на лов за нов милионер
4.5 (90%) 2 votes

Мария се оглежда за наследник на Християн Гущеров

Мария тръгна на лов за нов милионер. Пайнерката вече се оглежда за наследник на Християн Гущеров. След скандалите покрай развода й с него, изпълнителката си подари кратка почивка. Тя замина за Сен Тропе с щерка си Марая.

Бившата госпожа Гущерова побърза да се похвали в мрежата. Докато беше с Християн Гущеров двамата често посещаваха тузарския курорт и отсядаха в най-луксозните хотели там.

Този път Мария гостува на своите близки приятели Ветко и Маринела Арабаджиеви, които притежават луксозно имение на лазурния бряг.

Приближени до изпълнителката разкриват, че тя вече се оглежда за нов милионер, който ще замести бившия й съпруг.

Впечатление на всички прави, че напоследък Мария се появява с едни и същи дрехи. Няма и спомен от тоалетите, които обличаше, докато беше с Гущеров.

Изглежда ще се окажат верни слуховете, че Християн е накълцал всичките й дрехи, коментират зложелатели, пише Хот нюлс.

Само преди дни Мария направи неочаквани признания. Тя сподели, че двамата с Гущеров са се развели още преди десет месеца.

Пайнерката опроверга и казаното от милионера, заявявайки че бракът им е приключил по нейна инициатива.

Мария се оглежда за наследник на Християн Гущеров

Мария се оглежда за наследник на Християн Гущеров

Тя отрече и слуховете, че е осребрила раздялата си с депутатския син. Звездата заяви, че е напуснала съпруга си без да претендира за част от богатството му. Тя припомни, че същото е направила и при раздялата си с бащата на Марая.

Мария сподели, че кара кола, купена на лизинг и не разчита на богатството на Гущерови. Тя допълни, че жилището, в което живее, също е купено на кредит и е на нейно име.

Преди месец Християн Гущеров хвърли бомбата за развода си с Мария, заявявайки че той е взел това решение. Като причина за него, младият милионер изтъкна нежеланието на половинката му да скъса с разголения начин на живот.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар